- Reumatische Voetverzorging

Reumatische Voet

REUMATISCHE VOET

Medisch noodzakelijke voet zorg bij Reuma

Waarom een specialisatie voor voet zorg bij reuma

Pati├źnten met reuma en vooral met reumatische artritis=RA, hebben extra kwetsbare voeten. Dit kan komen doordat u vergroe├»ngen heeft en/of stand afwijkingen van de voet ontwikkeld.

Meestal volstaat hier dan het beste een speciaal aangepaste orthopedische schoen. 

 

 

Wat is het doel van de voetzorg bij reuma

 

Het hoofddoel  is het voorkomen van complicaties.

 

Pijn

Pijn is een veel gehoorde klacht. Zoek afleiding, praat er niet elke minuut over. Accepteer dat dit nu bij u hoort. Gemakkelijker gezegd dan gedaan! De hersenen worden dan minder gefocust op de pijn.

Artrose, fybromialgie, reuma, hernia, spier en of gewrichtspijn?

Ongeacht de leeftijd zijn er duizenden en meer mensen die wel 1 van deze aandoeningen heeft of kent. Besef dat regelmatig en niet te zwaar bewegen goed is voor uw skelet en spierkracht. Medicaties zijn hulp middelen om alles rustig te houden, dempen en uitstel van .... Besef dat medicatie op langer termijn ook bijwerkingen heeft. Wat u kan doen is goed voor uzelf zorgen. Zorgen dat uw weerstand verhoogd. Uw organen in goed mogelijke conditie blijven. Wanneer u meer wilt weten kan u mijn website bezoemen en of contact maken met mij. Tips de vital5 box. Freedo. aloe drank 2 xdd 45 ml kwartier voor uw ontbijt. heath lotion en de msm lotion. heath lotion koelt bij ontsteking en warmt de spierpijn. De combinatie met de msm is super. Zelf heb ik knmiddels klantdn met RLS en koude voeten. Hernia die hier echt blijer van worden. Het is geen medicatie blijven verzorgings producten en voeding. Toch ook ik zelf heb er mijn persoonlijke ervaring en baat van in het dagelijkse leven. u kunt de producten en informatie lezen op mijn site. na een eerste bestelling ontvangt u voortaan 10% korting. In mijn praktijk krijgt u bij de eerste bestelling van uw box. Kan ook na bewijs v online bestelling een basis pedicure behandeling gratis en bij de clean9 voor de halve prijs.