- Schimmeldiagnostiek

Schimmel (mycose) en / of eczeem - psoriasis en irritaties van de huid.

 

Mycose = schimmel behandeling.

Vermoed u een schimmelinfectie van de nagel of huis. 

Twijfelt u of u wel echt een mycose heeft. 

U kan dit niet altijd met zekerheid vaststellen. Stel u lijdt aan psoriasis, dan kan uw nagel er zacht geel uitzien, toch hoeft u geen mycose te hebben. 

Uiteraard kan ook een psoriasis nagel geïnfecteerd zijn. 

 

Om een mycose te behandelen, dient u altijd een fungide (met een anti schimmel  middel) product toe te passen. 

Bij psoriasis dient u zeker geen micronazolnitraat houdend product te gebruiken, omdat deze de psoriasis triggert en een aanval dus niet zal uitblijven. Ook bij bloedverdunners heeft deze een contra-indicatie en mag u dit niet gebruiken. 

In mijn praktijk werk ik met een olie en spray welke een fungide middel bevat en welke u veilig kan gebruiken. De spray is voor de nagels, huid en bruikbaar om de schoenen mee te behandelen. De olie is voor nagels en de huid. 

Mijn advies is om deze twee producten samen toe te passen: de nagels met de olie te behandelen, zodat het nagelbed soepel blijft zodat  de nieuwe nagel zich beter kan hechten mooier uitgroeit. En de spray voor de schoenen. 

De aloe propolis creme is een zeer fijne creme bij jeuk en irritaties door psoriasis, eczeem, wondjes etc. Ook bij kloven van de handen en voeten. 

Alle producten zijn bij mij verkrijgbaar. De aloe lotion en propolis etc. zijn ook via mijn website te koop.(Let op propolis bevat het  allargeen bijen product. )

Forever Aloe Propolis Creme 51

Tip:  Verdeel de creme met uw vingertop eerst over het aangedane gebied door aan te tippen, smeer het hierna uit, op deze manier doet u langer met uw product.

Tevens kunt u uw nagelriemen behandelen met:

FOREVER ALPHA-E-FACTOR 

 
Forever Alpha-E Factor 187

https://shop.foreverliving.com/retail/shop/productSearch.do

https://sporttip.flp.com