- Sporter

De sporter

https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Category.do?store=NLD&language=nl&distribID=310000202469&name=V5_r  Maak hier uw gratis account en ontdek wat wij voor u kunnen doen. 

Wat is het verschil met goedkopere producten qua vitaminen. Vaak worden er in supplementen veel synthetische producten verwerkt. Bij de producten hier wordt er zoveel mogelijk met provitaminen (uit natuurlijke bronnen) gewerkt, het lichaam herkent deze sneller en zal deze ook beter kunnen verwerken, waardoor u zich ook veel vitaler voelt.

 

 

Goede voeding ondersteuning van uw prestaties.

//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/2017_New_Products/Argi_bag_sticks_Large.png

Met ARGI+ kunt u de hele dag doorgaan en levert u optimale prestaties. Argi+ bevat de perfecte mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines. Gemengd met voldoende water vormt het de ideale voedzame drank voor sportieve mensen met een hoge spierbelasting. Argi+ geeft je lichaam de boost om de gehele dag  fit te blijven. Overal en altijd ! Extra handige verpakking voor onderweg: Niet alleen ideaal om mee te nemen, maar ook perfect om als sample mee te geven!
 

N.B. Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat (voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen), raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u ARGI+ neemt. ARGI+ is niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Glutenvrij

https://shop.foreverliving.com/retail/shop/shopping.do?itemCode=473&task=viewProductDetail

//gallery.foreverliving.com/gallery/NLD/image/products/FIT15/F15_Header_retail.jpg

Neem met F15 de volgende stap op uw weg er beter uit te zien en u beter te voelen. Of u nu net begint met sporten en gezonder eten, of al veel ervaring heeft: F15 heeft voor iedereen het juiste niveau.

Kies voor F15 BEGINNER als u wilt starten met een gezondere levensstijl.

Ga voor F15 INTERMEDIATE als sporten en gezond eten al onderdeel zijn van uw dagelijks leven en u klaar bent voor een volgende stap.

Bent u al ervaren met sporten en beschikt u al over de nodige kennis over voeding, ga dan voor F15 ADVANCED.

 

https://shop.foreverliving.com/retail/shop/shopping.do?categoryName=F15_r&task=shopCategory

Voor sporters is voetverzorging van groot belang. Slechte voetverzorging kan als gevolg blessures hebben. 

 

Tevens bied ik in mijn praktijk en ook online producten gericht op de sporter. 

https://shop.foreverliving.com/retail/shop/productSearch.do

fotofoto

Kado Tip

U kunt bij ons een kado bon kopen voor behandeling of een van onze heerlijke verzorgingsproducten. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks een kadootje kopen.  Bijvoorbeeld voor vader: Heerlijke gezicht verzorging voor na het scheren, zonder alcohol toevoeging: Genleman's Pride, de huid en eventueel baard zal heerlijk zacht aanvoelen en ruiken. Of een heerlijke bodylotion, gezichtsverzorging etc. etc.  Rechtstreeks zelf bij de groothandel bestellen met uw eigen gratis account? Bestelt u de eerste keer voor minimaal € 50,00 dan  ontvangt u 15% korting op elke  volgende bestelling. https://kadotip.flp.com

 

 

Eczeem of andere huidirritaties

Heeft u veel last van een droge huid, huidirritaties?

Dan zou u een de aloe propolis kunnen gebruiken, deze geeft de huid rust en voelt zacht aan. 

 

Ook te gebruiken bij 

Kloven, eczeem, psoriasis, droge huid, luieruitslag,tepelkloven, koortslip etc. 

 

Verkrijgbaar of te bestellenhttps://shop.foreverliving.com/retail/entry/Category.do?store=NLD&language=nl&distribID=310000202469&name=V5_r via mijn website of in de praktijk.